TASTEMATTERS.RO - Magazin online

Ceai alb

     Ceaiul alb este obtinut din mugurii albi ai plantei de ceai. Se culeg doar frunzele tinere, incepand din aprilie, care sunt acoperite cu un puf argintiu, care devine alb dupa uscare. Caracteristica de baza este procesarea minima, ce are ca rezultat un continut mai mare de nutrienti decat ceaiul verde sau negru.

     In procesul de productie a ceaiului alb, frunzele nu sunt lasate sa se oxideze, fiind lasate mai aproape de starea lor naturala, avand astfel o concentratie mai mare de oxidanti. Frunzulitele de ceai alb nu se ruleaza, aspectul lor fiind natural, chiar si cu perisorii vizibili, ceea ce denota o calitate ridicata. Ceaiul alb contine mai putina cofeina decat ceaiul verde, studiile aratand ca are proprietati antivirale si antibacteriene superioare acestuia.

     Preparare: La ceaiul alb nu se foloseste apa clocotita, ci la aproximativ 70-80 grade Celsius, cu cat temperatura este mai scazuta, cu atat se pastreaza mai bine aroma. Timpul de infuzie variaza intre 3 si 5 minute, fiind invers proportional cu temperatura apei folosite.

6 Produs(e)

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă
  1. Lichee Ball with Raspberry Flavour

    Lichee Ball with Raspberry Flavour

    7,00 RON

    Acest produs se vinde la bucata! O bila are 7-8 grame. Preparare: turnati aproximativ 350ml apa la 95 grade Celsius intr-un ceainic transparent , apoi adugati “artistic ball”. Ceaiul va incepe sa infloreasca intr-un” buchet” deosebit cu un parfum subtil. Timp de infuzare: 8-10 min. O “bila artistic” poate fi folosita de trei ori de fiecare data adaugand pana la 100 ml de apa calda. Află mai mult
  2. Lichee Ball with Jasmine Flavour

    Lichee Ball with Jasmine Flavour

    7,00 RON

    Acest produs se vinde la bucata! O bila are 7-8 grame. Preparare: turnati aproximativ 350ml apa la 95 grade Celsius intr-un ceainic transparent , apoi adugati “artistic ball”. Ceaiul va incepe sa infloreasca intr-un” buchet” deosebit cu un parfum subtil. Timp de infuzare: 8-10 min. O “bila artistic”poate fi folosita de trei ori de fiecare data adaugand pana la 100 ml de apa calda. Află mai mult
  3. Pai Mu Tan

    Pai Mu Tan

    9,00 RON

    PLICULETE DE 25 GRAME! Preparare: 15-18g/l Timp de infuzare: 3-4 min. Este un ceai distinctiv datorita aromei sale catifelate, cu o nota usoara de muscat dulce. Află mai mult
  4. Artistic Ball Globe Flower

    Artistic Ball Globe Flower

    7,00 RON

    Acest produs se vinde la bucata! O bila are 7-8 grame. Preparare: turnati aproximativ 350ml apa la 95 grade Celsius intr-un ceainic transparent , apoi adugati “artistic ball”. Ceaiul va incepe sa infloreasca intr-un ”buchet” deosebit cu un parfum subtil. Timp de infuzare: 8-10 min. O “bila artistic”poate fi folosita de trei ori de fiecare data adaugand pana la 100 ml de apa calda. Află mai mult
  5. Artistic Ball Chrysanthemum

    Artistic Ball Chrysanthemum

    7,00 RON

    Acest produs se vinde la bucata! O bila are 7-8 grame. Preparare: turnati aproximativ 350ml apa la 95 grade Celsius intr-un ceainic transparent , apoi adugati “artistic ball”. Ceaiul va incepe sa infloreasca intr-un ”buchet” deosebit cu un parfum subtil. Află mai mult
  6. Artistic Ball Magic of the Orient

    Artistic Ball Magic of the Orient

    7,00 RON

    Acest produs se vinde la bucata! O bila are 7-8 grame. Preparare: turnati aproximativ 350ml apa la 95 grade Celsius intr-un ceainic transparent , apoi adugati “artistic ball”. Ceaiul va incepe sa infloreasca intr-un ”buchet” deosebit cu un parfum subtil. Timp de infuzare: 8-10 min. O “bila artistic”poate fi folosita de trei ori de fiecare data adaugand pana la 100 ml de apa calda. Află mai mult

6 Produs(e)

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă
Despre noi